ONTMOETINGEN

Tijdens een wandeling met een vriendin langs de beek viel ons oog, is ook bijna niet te missen, op deze zich ontluikende berenklauw. Hoe bijzonder toch hoe dit proces in zijn werk gaat en dan wetende dat je er echt niet aan moet komen want het levert heftige brandwonden op. Alleen maar naar kijken, maar aankomen niet.

Al wandelend en babbelend liepen we langs een kikkerpoel en we werden afgeleid door het vrolijke gekwaak van kikkers, die al plonsend het water insprongen toen we dichterbij kwamen, we werden er helemaal blij van.

Het was een mooie en gezellige wandeling en we hebben genoten. Ondertussen waart er een onzichtbare vijand over de wereld die alles in rep en roe heeft gezet en ons dwingt om dieper in onszelf te duiken om alles wat nog onder ogen gezien moet worden te ontdekken en te helen.

In mijn beleving is dit een vooropgezet plan om ons te dwingen te kiezen. Te kiezen voor angst of voor liefde.

Het is onzin zegt het verstand; het is wat het is, zegt liefde ( Uit Erich Fried- wat het is )

Laten we ons als makke bange schapen meevoeren in de angst en paniek, of gaan we luisteren naar onze innerlijke stem die iets anders zegt, jij weet heel goed wat goed voor je is, dat hoeft je niemand voor te schrijven en gaan we leven vanuit ons hart, we zijn onsterfelijke wezens die een menselijke ervaring doormaken en de wereld die we zien zelf hebben bedacht. Welke wereld wil ik zien en in welke wereld wil ik leven.

Ik ben deze maanden op onderzoek uit gegaan. Ik heb veel gezien, gehoord en gelezen en daar mijn eigen conclusies uitgetrokken, ik kies voor het leven in vrijheid, in liefde en mijn hart volgend met respect en in verbinding met elkaar. Het is wat het is en zo ga ik ermee om. Ik kies Liefde en vertrouw onvoorwaardelijk en 100% op mijn Ware Zelf, op dat wat ik in werkelijkheid ben.