JOUW KLEUR EN STIJL

weten dat je er goed uitziet en je goed voelen!

door een

KLEUR EN/OF KLEDINGSTIJL ADVIES.

incl. kleurenpasje en infoboekje

Heb je belangstelling,of wil je meer informatie: bel Marlo Janssen (06-28479708) of stuur een mailtje osiriakleurenklank@gmail.com

HOE EN WAT:

Het dragen van kleuren en kleding in de stijl die bij je persoonlijkheid en je innerlijk passen, zorgen ervoor dat je een harmonieus beeld van jezelf creert. Als uiterlijk en innerlijk met elkaar in harmonie zijn, voel je meer zelfvertrouwen en dit vergroot de zekerheid in jezelf. 

Deze zelfverzekerdheid straal je uit en laat je goed voelen in welke situatie en omgeving je je ook bevindt.

EEN ANDER VOORDEEL VAN EEN KLEUR EN STIJLADVIES:

Naast het feit dat dit hele advies een bewustwordingsproces teweeg kan brengen zijn er ook praktische voordelen  aan verbonden.

HET WERKT OP DEN DUUR KOSTEN BESPAREND

- Je gaat bewuster je kleren kopen, je weet wat je wilt en bent niet meer afhankelijk van de mening van anderen. (Iedereen wil zijn eigen voorkeur projecteren.)

- Je impuls of mis aankopen worden steeds minder. alles wat je vanaf nu koopt staat je goed.

- Zo goed als alles is met elkaar te combineren, dus heb je minder nodig en kun je eventueel   duurzamere kleding kopen.

 Een uitgebreid persoonlijk kleur en kledingstijladvies wordt aangeboden in twee sessies.

In de eerste sessie ontdekken we welke kleuren het meest optimaal voor je zijn en welke make-up, het puntje op de i, het beste gebruikt kan worden.

Tijdens de tweede sessie gaan we aan de slag met de kleding om uiteindelijk een harmonieus beeld van onszelf te creeeren.

Een kleur- en kledingstijladvies is eenmalig. Bij tijd en wijle kies je voor andere kleuren uit je palet, maar je weet dat je er altijd goed uitziet.

(Dit advies beslaat twee sessies van ong. 2 uur per keer)