kleur en klank met OSIRIA

             Kleur en klank,

een brug tussen hoofd en hart.

Ik nodig je uit mee op ontdekkingsreis te gaan in de wereld van kleur en klank en ontdek de vreugde die werken met kleur en/of klank je kan geven, het werkt ondersteunend voor jezelf om hoofd en hart in harmonie te laten zijn met elkaar.

 

 Voor info en/of het maken van een afspraak  bel (06-28479708), mail osiriakleurenklank@gmail.com  of loop  binnen  op dinsdag als de OSIRIA Creatieve Werkplek geopend is. 

HOE EN WAT:

 Kleur en klank zijn twee creative aspecten in het leven die je kunnen helpen harmonie te vinden in jezelf.

Het volgen van je passie maakt je blij van binnen, geeft vreugde.

Vreugde vinden in jezelf is een vorm van heling.

Creativiteit versterkt de ziel en heelt de geest

 

 

 

 

 

 

 

opgedane kennis en ervaring

Mijn opleidings- en ervaringsweg vanaf 1981

MAVO, laboratoriumschool, 4 jaar werken op lab DSM.

In 1981 ben ik een andere weg ingeslagen. Een creatieve kleurrijke weg

- tot coupeuse lerares bij modevakschool "HAARLEM" en begonnen met lesgeven in het modevak.

Het overdragen van kennis geeft veel plezier en vooral bij het zien ontstaan van mooie werkstukken van zowel beginners als gevorderden.

- DETEX, vakdiploma voor de textielbranche om meer te leren over materialen, stof en kleding in de textielhandel. Vervolgens verder voor het ondernemersdiploma

werken met kleur vanaf 1991

- Opleiding voor kleur en kledingstijladviseuse bij de org. COULEUR.

Om persoonlijk advies te kunnen geven over het kleurgebruik in kleding. Welke kleuren passen het beste bij de persoon. Daarnaast tijdens de naailessen beter te kunnen adviseren in het kiezen van het meest geschikte patroon.

- Via LOI de praktijkgerichte cursus voor kleurconsulente. Allerlei aspecten van kleur komen hierin aan bod. Materiaalkennis, kleurenleer, kleurenharmonie,kleurenpsychologie,kleur en communicatie, Goethes kleurenleer, kleur gebruik in mode en architectuur.

Deze cursus in eerste instantie vooral gevolgd uit eigen belangstelling voor kleur, maar veel over kleur geleerd dat dit in alle andere werkzaamheden toe gepast kan worden.

- CIVAS kleurentherapie. Het gebruik van kleur ter bevordering van het algemene welzijn. Kleur voor "binnen- en buitenkant".

- AURA-SOMA kleurentherapie t/m level 3 en diverse andere cursussen via AURA-SOMA. Een liefdevolle manier in het gebruiken van kleur voor de persoonlijke ontwikkeling. Inzichtgevend en behulpzaam.

- Cursus werken met klankschalen. De klanken van de klankschalen zijn in staat om je werkelijk te laten ontspannen. Je hoeft niets anders te doen dan je over te geven aan de trilling van deze klankschalen en te genieten.

-In 2000 kennisgemaakt met het boek "Een cursus in wonderen" en vanaf 2009 cursist van de cursus in wonderen.

                    kleur en klank, mijn passie